STUDIO387 - Agencija za informatički inženjering, konsalting i marketing - Sarajevo

+387 61 028 546

Entrio iskoračio na slovensko tržište

Entrio iskoračio na slovensko tržište

Entrio iskoračio na slovensko tržište

Foto: DepositPhotos

Hrvatska platforma za prodaju ulaznica ove je nedjelje iskoračila izvan granica Hrvatske i proširila poslovanje u Sloveniju lansiranjem www.entrio.si. Entrio je u srpnju ove godine uspješno zatvorio Funderbeam crowdfunding kampanju premašivši cilj od 100.000 eura investicije. Ova je kampanja, uz rekordne poslovne rezultate prethodne godine, Entriu ubrzala međunarodno širenje.

Predstavnici Entria i Tušev Tek Barva, najvećeg glazbeno – sportskog događaja u Sloveniji, prošle su srijede na launch eventu u Ljubljani najavili veliku suradnju. Eventu u samom srcu Slovenije, prisustvovali su mnogi slovenski organizatori i ostali bitni ljudi iz event industrije. Službena prodaja ulaznica na www.entrio.si krenula je sinoć u 20h ekskluzivnom prodajom ulaznica za Tušev Tek Barv, a već u pola sata Entrio je prodao preko 1.500 ulaznica samo za taj događaj.

Funderbeam kampanja koja je prethodila ovom značajnom Entriovom iskoraku, trajala je mjesec i pol dana, premašila je sva očekivanja, a investitori iz cijelog svijeta prepoznali su Entriove rezultate i viziju uloživši čak 136.000 eura. Bogato iskustvo skupljeno kroz 1,5 milijun procesuiranih ulaznica za 3.500 različitih događaja u regiji, od ove će nedjelje moći koristiti i slovenski organizatori za svoje koncerte, festivale, konferencije, sajmove, predstave i ostala događanja. Iako je kampanja završila prije samo četiri mjeseca, Entrio je uspio ostvariti oba postavljena cilja; pojačati softver development tim i proširiti se na susjedno slovensko tržište.

Podsjetimo, Entrio je hrvatska ticketing platforma s preko 1.000 događanja i 190.000 prodanih ulaznica godišnje. Jedini je self-service sustav za organizaciju događaja i distribuciju ulaznica na hrvatskom tržištu koji prati želje i potrebe organizatora, ali i krajnjih korisnika sustava, kupaca. Osim ticketinga koji je donedavno bio primarni segment poslovanja, Entrio je svoju djelatnost proširio i na dva dodatna, kompatibilna stupa poslovanja – cashless payment (sustav bezgotovinskog načina plaćanja na festivalima, sajmovima i sličnim događanjima) te registracijski sustav za jednostavno i brzo akreditiranje na raznim konferencijama i sličnim poslovnim događanjima.

Entrio je pokrenut 2011. godine, do danas se pozicionirao kao ključni igrač na hrvatskom tržištu, a od ove će nedjelje pokazati da za ovaj moderan, 100% hrvatski proizvod postoji velika potreba i na stranim tržištima. Entrio je otvaranjem slovenskog tržišta napravio prvi korak na svom putu regionalne tržišne dominacije.