STUDIO387 - Agencija za informatički inženjering, konsalting i marketing - Sarajevo

+387 61 028 546

Prednost promotivnog videa koji se nakon izrade postavlja npr. na “YouTube” je višestruka, jer omogućuje brzu razmjenu informacija putem vodećih web portala i društvenih mreža. Ova informacija u skladu s tim ima brži, jednostavniji i moderniji pristup Vašim krajnjim korisnicima i klijentima, kako već onim postojećima tako i onim budućim.

Još jedna velika prednost promotivnog videa je što današnji klijenti ili kupci dobivaju izravne vizuelne informacije o Vašoj firmi, proizvodu ili usluzi, te se tako ne zamaraju a i ne troše svoje vrijeme čitajući opsežne i ponekad iscrpljujuće tekstove o Vašim proizvodima i uslugama.

Video marketing uspješno se primjenjuje u raznim poslovnim područjima. Zahvaljujući relativno niskoj cijeni izrade i širokom izboru virtualnih mjesta na kojim promotivni video može biti postavljen, video marketing postaje najbolji marketinški alat Vašeg poslovanja.

Video produkcija kojom se bavimo i koju nudimo našim klijentima:

  1. 3D animacija
  2. Promotivni filmovi
  3. Izrada špica i jinglova
  4. Korporativni filmovi
  5. Izrada reklama za TV
  6. Edukativni video
  7. Izrada video CV-a
  8. Kreativna video rješenja
  9. Optimizacija YouTube kanala

 

Zašto je bitno odabrati specijalizovani studio za izradu 3d vizualizacija i 3d animacija?

Enterijer nikad nije “samo enterijer”. Nezavisno o kakvom se projektu radilo, vrhunski projekti uvjek sadrže elemente iz raznih područja. Da bi se dobili vrhunski 3d renderi (3d slike) potrebno im je udahnuti život tako da se prikažu vozila, ljudi i okolina, u slučaju enterijera trebaju da se prikažu slike po zidovima, knjige na policama, namještaj i realna rasvjeta.

Da bi se prikazali arhitektonski objekti na primjer, nije dovoljno staviti 3d model objekta na bjelu ili plavu pozadinu, potrebno je prikazati nebo, sunce, drveće i okolinu. Ako gradite hotel, neka se na 3d slikama vidi realna voda u bazenima, neka se u restoranima vidi vatra u kaminu, neka se zavjesa pomiče sa vjetrom.To su stvari koje su bitne. Stvari koje u praksi znače prolazak na tenderu, prodaju stana prije nego što je izgrađen, isticanje među konkurencijom.

Birajte isključivo onaj studio koji može isporučiti takav nivo kvaliteta – STUDIO387