STUDIO387 - Agencija za informatički inženjering, konsalting i marketing - Sarajevo

+387 61 028 546

Savjetovanje i inženjering

Savjetovanje kod izbora programa, računarske opreme. Analiza Vaših zahtjeva i potreba te nalaženje optimalnog rješenja. Ukoliko je to potrebno možemo umjesto Vas testirati programe i opremu.

Programiranje i održavanje aplikacija i informacionih sistema (IS)

Izrada programa potpuno poštujući korisnikove želje. Od malih programa za jednostavne namjene, preko složenih poslovnih programa povezanih s bazama podataka do Internet rješenja. Programiramo na raznim tehnologijama, uz korištenje većine programskih jezika. Programiranje web aplikacija i programiranje klasičnih desktop aplikacija.

Web stranice

Unatoč haotičnosti Internet ima svoje zakonitosti i pravila. Naši savjeti će Vam pomoći da Vaše stranice budu bolje, da ih pretraživači lakše indeksiraju, da svoje reklamne napore uputite u pravom smjeru i na pravo mjesto.
Osim savjetovanja, nudimo kompletan web dizajn i izradu web stranica, SEO optimizaciju web stranica te hosting stranica na našim serverima i to sve bez “puno komplikovanja” – po sistemu ključ u ruke.

Administracija i održavanje računara

Instalacija računara, operativnih sistema i programa. Održavanje računara, mreža i informacijskih sistema. Zaštita i briga o podacima i sigurnosti Vašeg IT sistema. Vodimo brigu o redovnim sigurnosnim i ostalim nadogradnjama programa i računara koje koristite. Operacijski sistemi koje podržavamo i administriramo su Linux, Windows 9x/2000/XP/Vista/7/8/10 i DOS.

Podrška za free i open source rješenja

Ako je jedan od Vaših glavnih razloga za nekorištenje otvorenog koda bilo to što za njega nije bilo podrške vrijeme je da ga počnete koristiti jer mi nudimo podršku za cijeli niz open source rješenja. Kontaktirajte nas za pojedinosti koje Vas interesuju.

Obrada podataka i marketinška analiza

Obrada podatka, “rudarenje” za podacima, konverzija podataka između različitih formata, analiza podataka, izrada izvještaja i statistička obrada podataka.

I to nije sve, na upit, možete dobiti sve podatke o projektima i načinima na koji Agencija STUDIO387 radi i funkcioniše