STUDIO387 - Agencija za informatički inženjering, konsalting i marketing - Sarajevo

+387 61 028 546

Ko smo mi?

Studio387 se već dugi niz godina bavi informatičkim savjetovanjem, izradom softvera i web stranica, grafičkim dizajnom te instalacijom i održavanjem informatičkih sistema, prvenstveno za Zapadno tržište (pod imenom SANELDESIGN). Nalazimo se u Novom Sarajevu, najrazvijenijoj opštini Grada Sarajeva.

Od samog početka našeg postojanja inzistiramo na invidualnom pristupu prema svakom klijentu kako bi pružili naše najbolje usluge i ostvarili vaše želje i ciljeve u poslovanju.

Naša misija

Naša je želja da u nadolazećem periodu svojim klijentima pronađemo i omogućimo korištenje najboljih raspoloživih tehnoloških rješenja. Koristeći nove i najnaprednije dostupne tehnologije, želimo pomoći klijentima da u potpunosti iskoriste potencijale koje im pružaju računari i Internet.

Vjerujemo da ćemo im time značajno olakšati ostvarenje njihovih poslovnih ciljeva te im tako posredno pomoći da postanu i ostanu lideri u domeni poslovanja kojim se bave.

Program neprofitnih organizacija

“Uspjeh u životu ne mjeri se time koliko imamo nego koliko dajemo drugima”.

U skladu s ovim motom, Agencija Studio387 daje popust 25-50% na svoje proizvode i usluge neprofitnim organizacijama (škole, bolnice, neprofitna udruženja, humanitarne i dobrotvorne organizacije…). Osim toga, neki od naših proizvoda potpuno su besplatni za sve zainteresirane korisnike.